Sam's Coffee House

FR

NL

EN

SamsCoffeHouse_Logo_Dark

Welkom

Sam’s Coffee House is een trendy koffiebar die koffiespecialiteiten van kwaliteitsbonen en heerlijke zelfgemaakte zoetigheden biedt. Daarnaast voorzien we drankjes en eenvoudige, gezonde ontbijt- en lunchopties bereid met lokale producten, met de nadruk op kwaliteit, smaak en duurzaamheid.

Sam’s Coffee House is een ruimte om te ontspannen en te werken, voor ontmoetingen en interacties. Het is een plek waar je inspiratie kunt vinden, je ideeën kunt laten vloeien en je creatieve en artistieke projecten kunt ontwikkelen. Een plek voor iedereen, waar elke persoon zich op zijn gemak kan voelen.

Onze Waarden

We zijn vastbesloten om een ruimte te creëren die inclusief, duurzaam en betrokken is bij de maatschappij. Deze waarden zijn zeer dierbaar voor ons.

VEGAN / VEGETARISCH

Sam’s Coffee Bar is trots om verschillende plantaardige alternatieven voor alle dranken bereid met melk aan te bieden. We voorzien ook vegetarische opties op ons menu voor de lunch.

LOKAAL

Onze koffiebar werkt samen met lokale handelaren, producenten en branders in de regio Luik. Hiermee verbinden we ons ertoe onze impact op het milieu te minimaliseren en de lokale handel te ondersteunen.

INCLUSIVITEIT

We zijn een inclusieve ruimte en we zijn toegewijd en trots om een gastvrije omgeving te bieden waar iedereen zich op zijn gemak kan voelen. We verwelkomen diversiteit en streven naar het tegengaan van alle vormen van discriminatie.

BETROKKENHEID

Door samen te werken met lokale initiatieven en sociale doelen te ondersteunen, streven we ernaar om een verschil te maken door creativiteit te stimuleren en zelfexpressie aan te moedigen.

Onze Koffie

Of je nu een occasionele of doorgewinterde koffiedrinker bent, een vroege vogel of een sociale koffieliefhebber, we begrijpen hoe kostbaar jouw koffiemoment voor je is. En het is even belangrijk voor ons.

Daarom besteedt Sam’s Coffee House veel aandacht aan de selectie van zijn koffie. Voor onze verschillende bereidingen, of ze nu ter plaatse worden geconsumeerd of voor take-away, hebben we gekozen voor hoogwaardige koffie van Ubuntu te Luik. Deze gepassioneerde, lokale koffiebranderij heeft als doel het leveren van traceerbare, hoogwaardige, single-origin koffies. Sam’s Coffee House zal dit product presenteren om je smaakpapillen te verwennen!

Prive-evenement

Wil je een speciaal evenement of een privébijeenkomst organiseren in een unieke en vriendelijke omgeving? Profiteer dan van de mogelijkheid om onze HoReCa-ruimte af te huren en onvergetelijke momenten te creëren. Of het nu gaat om het vieren van een verjaardag, het organiseren van een zakelijk evenement of eenvoudigweg het samenkomen met je dierbaren, onze warme en gastvrije ruimte kan exclusief voor jou worden gereserveerd.

Reservering

Als je zeker wilt zijn van een plek, vul dan ons reserveringsformulier hieronder ten minste 24 uur van tevoren in. We zullen blij zijn om een plek voor je te reserveren!

We zijn geopend van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.00 uur. Houd hier rekening mee bij het maken van je reservering.

Contact

Sam's coffee house

Place des Déportés 5,

4000 Liège

contact@samscoffeehouse.be

Openingstijden

Maandag-donderdag: 8.00 tot 18.00 uur

 

Vrijdag: gesloten

 

Zaterdag-zondag: 10.00 tot 16.00 uur

le patio

Sam’s Coffee House maakt integraal deel uit van « Le Patio: Maison de la Danse ». Hier vermengt de passie voor dans en kunst zich met de warmte van een gezellig café.

LE PATIO is een ruimte gewijd aan dans en beweging, waar zowel amateur als professionele artistieke ontwikkeling worden bevorderd. Het is een ruimte waar expressie tot leven komt en waar dansers en makers samenkomen om hun passie met het publiek te delen tijdens verschillende activiteiten en evenementen.

Het café is een verlengstuk van deze visie, een plek waar je kunt ontspannen, inspiratie kunt opdoen en jezelf kunt verwennen.

Merci !

Nous avons bien reçu votre réservation.

Ce message vous confirme votre réservation si celle-ci a bien été effectuée 24h à l’avance!
Merci de bien vouloir vérifier vos courriers indésirables, 
notre mail de confirmation s’y trouve certainement !
En cas d’empêchement, nous vous remercions de bien vouloir nous prévenir à l’avance par mail!